Els colors blau-i-taronja són els meus!
(0 votes)
escrit per: Administrator   
dilluns, 25 gener de 2016

Bona tarda famílies! El passat dissabte tots els grups de l’esplai ens ho varem passar d’allò més bé…

 

Orenetes, els més petits de la casa, van passar una tarda ben dolça ajudant a l’Ada, una nena estudiant de màgia que ve cada dissabte a jugar amb ells, a fer un pastís per l’Ona, la seva germana, ja que era el seu aniversari.

 

Els pica-soques es van convertir en uns autèntics actors i van dur a terme el rodatge d’una pel·lícula amb una trama ben particular: indis contra alienígenes.

 

Els Astors van viatjar amb la seva màquina del temps fins la Rússia de l’any 1918, on van ajudar a tres oficis de l’època a aconseguir uns territoris abans que caiguessin en mans del nobles. 

 

Els Xoriguers van haver de demostrar les seves habilitats artístiques davant dels monitors, que van ser un jurat molt exigent.

 

Els Esparvers també van tenir una tarda de cine, com els pica-soques, però ells es van dedicar a mirar la pel·lícula de “La ola” amb la qual després van poder debatre diferents temes que s’hi tracten.

 

I per últim, el grup més gran de tots, el grup jove que per cert...sabeu que ja tenen nom? Es diuen ELS PÀJARUS! Van fer una petita gimcana i després van estar parlant sobre el seu projecte d’estiu i per acabar la tarda d’una manera ben dolça van vendre pastissos davant l’església de Sant Medir.

 

 

 

AH, I NO ENS OBLIDEM DE LA SUPEREXCURSIÓ D'AQUEST CAP DE SETMANA!!! Que ha sigut fantàsticament Vikinga! =) Per tal d'ajudar la Tribu Valkiria i l'Empa, la vikinga ferida, vam endinsar-nos en un món que fins ara no havíem conegut! I va ser d'allò més entretingut! Vam conèixer molts vikings, com el Cap Olaff i el Cap Krustoff i vam poder desembolicar el misteri de la fletxa tot trobant el Monstre Netvor i, quina sorpresa quan... Vam descobrir que era bo!!! =D

 

Així doncs, amb poca veu, molt cansament i energia renovada tornem a reprendre el curs normal d'esplai... I, ja en breus, les Colònies de Setmana Santa apareixeran com un bolet a la tardor!!!

 

Nos us les perdeu =P 

Comentaris
Afegir nouBuscar
Escriure comentaris
Nom:
Títol:
Security Image

Powered by JoomlaCommentCopyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.Homepage: http://cavo.co.nr/