PREGUNTES FREQ▄ENTS!
(11 votes)
escrit per: Administrator   
dimarts, 08 abril de 2008

 Aquest és un apartat on us resumim i responem les preguntes més freqüents que ens feu. Esperem que ajudi a clarificar i a que estigueu menys preocupats. Si contineu tenint dubtes, ja sabeu, contacteu amb nosaltres a Aquesta adreša de correu electr˛nica estÓ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .

 

Podrem trucar als nostres fills/es?

No podreu trucar directament als vostres fills/es, ja que no està permès portar telèfon mòbil durant les colònies. Si en portessin, el requisaríem i el tornaríem al final de l’estada.

Llavors, no hi ha cap manera de contactar amb els nostres fills/es durant les colònies?

Sí. Monitors/es us facilitarem la direcció de la casa de colònies i així els hi podreu enviar cartes a través del correu convencional. Si teniu por de que les cartes no arribin, monitors/es les podrem recollir el dia de sortida per tal d’entregar-les als nens/es enmig de les colònies. Això sí, demanem que els pares i mares d’un mateix grup d’edat es posin d’acord en fer-ho o no, així ens estalviem gelosies o enyoraments.

I si els hi passa alguna cosa? Com sabrem que estan bé?

La nostra filosofia es que si no teniu notícies vol dir que les notícies que puguin haver són bones. No obstant, el dia de la reunió de pares facilitarem el telèfon d'un pare de contacte. Podeu trucar aquest pare únicament el primer dia de colònies per assabentar-vos que hem arribat bé (monitors només trucarem directament als pares de contacte). 

 

 • Els fareu caminar molt?


Quan els fem caminar més és durant l'excursió de matí, les quals sempre són curtes i de relleu molt pla. A més, no porten motxilles pensants. no hem d'oblidar que aquesta excursió s'acompanya d'un joc de pistes, pel que la caminada és fa molt amena. 
De totes maneres, monitors/es creiem que és del tot sa que facin una mica d’excursionisme.

 

Poden portar amics de fora?

Evidentment que sí. Podeu animar a qui vulgueu: amics, cosins, germans, companys, etc. Contra més siguem, més riurem!

Com puc aconseguir el fulard si sóc nou?

Només us haureu de dirigir a algun dels monitors/es en les reunions de pares o el mateix dia de la sortida i demanar-ne un. Tenen un preu de 6€ i com que seran sempre vostres us aconsellem que poseu de manera clara el vostre nom.

Que em podré emportar un llibre per llegir?

Clar que sí! Durant les colònies hi haurà estones de descans i estones lliures que no només podreu gaudir amb els vostres companys sinó amb vosaltres mateixos portant llibres, còmics, jocs de cartes, postals per escriure, etc.

A la normativa posa que no podem portar aparells electrònics.. que podem portar càmera de fotos?

En principi no. Monitors/es ja en portarem i serem els encarregats de fer les fotos i/o els vídeos. A principis de setembres farem l’exposició, i les podreu comprar en format DVD (amb caràtula inclosa). A més, dins del DVD sempre preparem un muntatge fotogràfic i de vídeo amb música. Així que no us aconsellem portar-ne, ja que a part de que monitors/es no ens farem responsables del que li pugui passar, estareu pendents de fer les fotos i no gaudireu de les activitats.

Jo sense el meu peluix preferit no puc dormir. Que me’l podria endur?

Això monitors/es és una cosa que entenem i respectem, així que no tenim cap problema en que us ho podeu emportar.

 

· Els nens/es estaran exposats al Sol durant molt de temps i el meu fill/a té la pell molt sensible, que us puc donar crema?

 

No us preocupeu per això perquè abans de cada activitat en que els nens/es hagin d'estar durant un temps prollongat al Sol, monitors/es sempre els hi posem crema protectora (per la ruta o abans de les estones de piscina, per exemple). De totes maneres, si el vostre fill/a necessita una protecció molt elevada seria convenient que la portés, així com si la que necessita és més aviat poca (6,8 o 10).  


Si hi ha algun aliment que detesto, me’l fareu menjar igualment?

Monitors/es sempre farem menjar de tot, encara que sigui en quantitats mínimes. Si algun nen/a tingués al•lèrgies s’haurà d’especificar a la fitxa d’inscripció que us facilitarem, de la mateixa manera que si es tractés d’un aliment que causa ingesta o malestar. Així que si a la fitxa no posa res sobre un determinat tipus d’aliment, nosaltres sempre el farem menjar.

Si ja teniu la fotografia del nen/a, la cartilla de vacunes o la fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social d’altres anys, cal que us ho tornem a lliurar?

Sí. Pel que fa la fotografia, els nens/es sempre canvien, i més en aquesta edat. Així que demanem que aquestes siguin el més actualitzades possible, tot i que no fa falta que siguin originals, acceptem escanejades sempre i que la qualitat sigui suficient. El mateix pel que fa a la cartilla de vacunes, la qual va canviant amb el temps. I referent a la fotocòpia de la Seguretat Social, tot i que el dia de la sortida ens haureu de lliurar l’original, necessitem igualment una fotocòpia.